Tadaaki Yamada & Vicente Rodrigues: Jett Plasma • State of Art

30. 7. 2022

Dr. Vicente Rodrigues o knize:

Tato vzrušující kniha se zrodila po tom, co jsme analyzovali současně dostupnou literaturu o plazmové technologii. Kontstatovali jsme, že je tato oblast literárně nedostatečná a je velmi omezena pouze na určité vědecké články.

Proto bude mít tato kniha velkou hodnotu pro ty, kteří chtějí znát a naučit se hlavní indikace a protokoly léčby touto nově vznikající technologií, kterou Jett Plasma Medical nabízí.

Dr. Tadaaki Yamada je jedním z průkopníků v používání Jett Plasma v invazivních okuloplastických zákrocích a periokulárním omlazení. Prolog je od profesora José Manuela Beníteze del Castillo, jednoho z největších světových odborníků na onemocnění suchého oka a s neocenitelnou podporou nadšeného týmu spolupracovníků na vysoké úrovni. Podrobnosti o tom, jak začlenit tuto technologii Jett Plasma do své praxe, přináší osobní zkušenosti každého z autorů různých kapitol. Texty kapitol jsou obohaceny o působivé fotografie a QR kódy s podrobnými videi s postupy.

Doufám a přeji si, že tato kniha pomůže odborníkům seznámit se s oblastmi periokulárního omlazení a omlazení obličeje, stejně jako s léčbou pacientů se suchým okem, dysfunkcí meibomské žlázy a blefaritidy, stejně jako s dermatologickými a gynekologickými procedurami pomocí technologie Jett Plasma Technology.

První vydání bude v portugalštině, ale doufáme, že anglické a španělské vydání bude k dostání co nejdříve.

Odkaz pro více informací o "Jett Plasma Medical, State of Art": https://lnkd.in/dnE7UPFN

Sdílet odkaz: Facebook Facebook